AranyKép 4D Ultrahang Magánrendelő

Az AranyKép 4D Ultrahang Rendelőben Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka szonográfus fogadja vendégeinket.

4D ultrahang DebrecenSzülészeti ultrahang rendelőnk világszínvonalú 3D, 4D, Doppler képalkotó technikája lehetővé teszi, hogy a kismamák bepillantást nyerjenek abba a színes, gyorsan fejlődő világba, melyben gyermekük felkészül a majdani közös életükre. Mivel egy kép többet elmond, mint ezer szó, ezért ennek a képnek, felvételnek a minősége, tartalma számunkra elsődleges fontosságú.

A vizsgálat alatt a felmerülő kérdéseket szívesen vesszük, hiszen a magzat élete mindenkit izgalommal tölt el.
Tudásunkra, orvosaink tapasztalatára, támaszkodva mindig keresünk megoldást az esetleges eltérésekre.

Elsődleges célunk, hogy a 4D magzati ultrahang élmény legyen, a rendelőnket minden kismama elégedetten hagyja el és a jövőben is bizalommal keressen fel bennünket.

A vizsgálat alatt a család kérdezhet, hiszen a magzat élete mindenkit izgalommal tölt el és tudásunkra, orvosaink tapasztalatára támaszkodva mindig választ adunk a kérdésekre és megoldást keresünk problémáikra.

Elsődleges célunk, hogy a 4D magzati ultrahang élmény legyen, a rendelőnket minden kismama elégedetten hagyja el és a jövőben is bizalommal keressen fel bennünket.

Bejelentkezés 14:00 óra után lehetséges a 06 30 789 6170-es telefonszámon.

A továbbiakban Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka szonográfus, diplomás szülésznő bemutatkozása olvasható:

 Dr. Kovácsné Rácz Hajnalka

Ha valaki debreceni szülészeti-nőgyógyászati ultrahangot keres, két helyen is találkozhat velem:

  • az AranyKép 4D Ultrahang Magánrendelőben
  • és a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Bethlen utcai Rendelőintézet Szülészeti-Nőgyógyászati Ultrahang Szakrendelésén

Skandináv családiasság

Pályámat a Debreceni Egyetem Szülészeti-nőgyógyászati Klinikájának Ultrahang Laboratóriumában kezdtem a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang szakasszisztens végzettség megszerzése után.

Az országosan és nemzetközileg elismert iskolában 3 évig dolgoztam, a szakmai alapok elsajátításának nagyszerű lehetőségét kaptam meg. Ezt követően közel 5 évig Svédországban éltem családommal, szülésznőként dolgozva megismertem a svéd egészségügyi ellátás rendjét és kultúráját.

AranyKép - 4D Ultrahang Debrecen

2008-ban hazatérve beilleszkedtem az egykori, Debreceni Járóbeteg Szakrendelés Szülészeti-nőgyógyászati ultrahang rendelésének munkájába és a mai napig Debrecen város szolgálatában, a kismamák, nőbetegek ellátásáért dolgozom. Munkaviszonyom folyamatos és évente több mint 6000 szülészeti ultrahang vizsgálatot végzek. Két fiam van, férjem szintén az egészségügyben dolgozik. Svédül társalgási szinten, angolul alap szinten beszélek.

Munkám során arra törekszem, hogy a szakmai ellátás mellett a kismamák, a nőbetegek és magam is örömöt találjunk a vizsgálatokban, annak eredményeiben. Kérdéses esetekben konzultációt kezdeményezünk a Kenézy Kórház szakembereivel vagy a Debreceni Egyetem Szülészeti-nőgyógyászati Klinika Genetikai Tanácsadásával.

A Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak (MASzNUT) tagja vagyok (engedélyem száma: Sz 61.). Elkötelezett érdeklődésem alapján és a folyamatos szakmai fejlődésem érdekében rendszeresen részt veszek a társaság továbbképző rendezvényein, nemzeti kongresszusain.

4D ultrahang - Dr. Kovácsné Rácz HajnalkaHatékony munkát csak megfelelő szakmai tapasztalat és nyugodt körülmények között lehet végezni. A másfél évtizedes munkásságom alapján vallom, hogy a színvonalas egészségügyi ellátást és a skandináv típusú, családias rendelői hangulatot ötvözni kell. Napjainkban a kismamák, a betegek egyre inkább áhítják és joggal elvárják, hogy ellátásuk során figyelmet, időt és emberi gondoskodást kaphassanak. Ha ehhez adott a kiváló egészségügyi műszaki felszerelés, a meghitt légkörű rendelő, valamint az idő (ami a legfontosabb tényező is lehet), akkor már könnyű lesz élményt szerezni a babavárás hónapjai alatt és megmutatni a csodát az egész családnak.

A négydimenziós magzati ultrahang vizsgálat a 12. héttől kezdhető, igazi élményt a 18. és 32. hét között szokott nyújtani. A „babamozi” minden esetben egy alapos szűrővizsgálattal kezdődik, amelyet a Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Ultrahang társaság módszertani ajánlása alapján végzünk. Az ultrahang vizsgálat a kismama és a szonográfus szakember, valamint a jelenlévő családtag részéről is teljes figyelmet igényel. A vizsgálat a magzati anatómia teljes áttekintésével kezdődik, ezt követi a magzati testrészek térhatású ábrázolása (3D), majd a magzat méhen belüli viselkedésének és mozgásának a „real life”, azaz élethű (4D) megfigyelése.  A legjobban sikerült pillanatról színes, bekeretezett képet ajándékozunk Önöknek és a vizsgálatról készült mozgófilmet DVD lemezen rögzítjük. A filmfelvétel szintén ajándék, abból a célból, hogy a várandós anya otthon, a teljes Család jelenlétében megmutathassa a Csodát, akit a szíve alatt visel. Személyes tapasztalatunk, hogy gyermekeink kisded korukban kezdenek ráeszmélni, arra, hogy Ők az Édesanyjuk „hasából jöttek a világra”. Meggyőződésünk, hogy a kisgyermekünk számára a legmodernebb kibereszköz és a kreatív kirakójáték öröménél és nagyobb Csodát jelent majd, amikor meglátják magukat a DVD felvételen, ami pár évvel korábban készült, méhen belüli életükről. A gyors léptékű technikai fejlődés miatt időnként érdemes a Babamozi felvételét a legfrissebb video formátumra átmenteni…

A családias, ugyanakkor nyugodt vizsgálati körülmények céljából azt javasoljuk a Babamozira jelentkező kismamáknak, hogy egy – két Családtagjukkal érkezzenek.

Az ábrázolás és a magzati mozi szűk családi körben lesz igazán meghitt és élményszerű. Tapasztalatunk szerint kettőnél több kísérő személy esetén még komolyabb összpontosításra és hosszabb vizsgálati időre van szükség, ugyanakkor éppen a várandós kismama és az apa nem kap elegendő lehetőséget a bizalmas kérdésekre. Kettőnél több kísérő személy esetén kiegészítő díjat számolunk.

Bejelentkezés

Ha szeretné, hogy a színvonalas technika, a barátságos környezet  és a több évtizedes tapasztalatom Önöknek is csodát mutasson, jelentkezzen be az alábbi számon 14:00 óra után: 06 30 7896170 vagy írjon emailt: aranykep4d <@> gmail.com

 

Bejelentkezés: 30/789-6170 14:00 óra után 


Nagyobb térképre váltás