Dr. Aranyosi János nőgyógyász Debrecen
AranyKéz Nőgyógyászati Magánrendelő elérhetőségei

Cím
AranyKéz Nőgyógyászati Magánrendelő, Debrecen, H-4024, Varga u. 1., I. emelet 1.
(a Varga utca és a Szent Anna utca sarkán – a térképen lent megtekinthető)

Aktualitások:

  • Szent Anna utca egyirányú lett, csak a Wesselényi, Hajnal, illetve a Klaipeda és Sumen utcák felől közelíthető meg, a Piac utca felől nem.
  • A Varga utca továbbra is egyirányú, és a korábbiakhoz hasonlóan a Szent Anna utca felől lehet megközelíteni.
  • A délutáni órákban, különösen pénteken Debrecen belvárosában a csúcsforgalom miatt érdemes 10-15 perccel több menetidőt számolni a pontos érkezés érdekében.
  • Az egyik legnépszerűbb közösségalapú közlekedési- és navigációs mobiltelefon alkalmazás (w. a. z. e.) megbízható menetidő kalkulációt ad és a Szent Anna utca egyirányúsítása alapján gyorsan célhoz vezet.
  • A mellékelt műhold felvételen az egyirányúsított debreceni utcák láthatók

Telefon
A vizsgálatokat telefon előjegyzés alapján végezzük.

Természetesen folyamatosan törekszem arra, hogy valamennyi érdeklődő számára elérhető legyek. A szülészeti-nőgyógyászati szakma jellegéből adódik, hogy a telefonokra nem mindig tudok azonnal válaszolni.
A nyugodt légkört úgy biztosom minden páciensem számára, hogy a vizsgálatára figyelek, és közben nem fogadok telefonhívásokat.

Amennyiben nem válaszolok rögtön a hívásra, arra biztatom, hogy ismételje meg később.
Amikor a készülék foglaltat jelez, csak néhány órával később tudok válaszolni.

A hívásokat az alábbi időben tudjuk a legnagyobb valószínűséggel fogadni:

  • kedd 9:00-12:00 között
  • csütörtök 9:00-12:00 között

A várható előjegyzési idő körülbelül 7-10 nap.

Célom, hogy az odafigyelés, az emberi hang, a tiszta és békés környezet, tovább emelje az AranyKéz Magánrendelő szakmai színvonalát és ellátásának minőségét.

20/366-1856 – Dr. Aranyosi János nőgyógyász Debrecen
E-mail
aranykezrendelo kukac gmail.com

Az e-mailekre igyekszek 1-2 napon belül válaszolni.

Rendelési idő
Az AranyKéz rendelő az alábbi hivatalos rendelési időben áll a páciensek szolgálatára. Mivel néhány napos előjegyzési idővel mindig kell számolni, vagy technikai okok miatt nincs minden jelzett időben rendelésünk,  azt javasoljuk pácienseinknek, hogy mindenképpen kérjenek telefonon előjegyzést dr. Aranyosi Jánostól. A személyes egyezetéssel szeretnénk magunk is elősegíteni a szükséges vizsgálat mielőbbi elvégzését és a kellemetlen félreértéseket elkerülni.

Az AranyKéz rendelő az alábbi hivatalos rendelési időben áll a páciensek szolgálatára.

Mivel néhány napos előjegyzési idővel mindig kell számolni, vagy technikai okok miatt nincs minden jelzett időben rendelésünk,  azt javasoljuk pácienseinknek, hogy mindenképpen kérjenek telefonon előjegyzést dr. Aranyosi Jánostól.

A személyes egyezetéssel szeretnénk magunk is elősegíteni a szükséges vizsgálat mielőbbi elvégzését és a kellemetlen félreértéseket elkerülni.

Hétfő:          17-18
Kedd:           10-18 Magzati 4D Ultrahang – „Babamozi”
Szerda:        18-19
Csütörtök:   16-19 Allergológia

A hivatalos rendelési időn túl is igyekszünk a panaszos, vagy távolabbról érkező pácienseink ellátását segíteni, amelyre
Pénteken:     18-20 óra között és
Szombaton:  10-12 óra között biztosítunk lehetőséget.

A rendelési időn kívül személyes egyeztetés alapján tudunk előjegyzést adni.

Ingyenes WiFi szolgáltatás

Időpontegyeztetés
Dr. Aranyosi János nőgyógyász Debrecen rendelőjében igyekszünk a vizsgálatokat  rugalmasan és késlekedés nélkül elvégezni.

Nőgyógyászati, szülészeti, ultrahang magánrendelésünkre telefonon és személyesen is egyeztetünk időpontot, minimálisra csökkentvén a szükséges várakozási időt. A tervezett, nem sürgős vizsgálatok 1-2 héttel korábban e-mailben is előjegyezhetők.

Kérjük pácienseinket, hogy az előjegyzési idő betartásával, a néhány perccel korábbi érkezéssel segítsék elő valamennyi vizsgálatra váró személy kényelmét és elégedettségét is.
Természetesen az előjegyzett vizsgálat – technikai okok miatti – lemondása is a gördülékeny ellátást szolgálja. Kérjük a lemondást lehetőleg időben, 1-2 nappal korábban, SMS üzenetben a név és időpont feltüntetésével szíveskedjenek tudatni.

Kérjük a lemondást lehetőleg időben, 1-2 nappal korábban, SMS üzenetben a név és időpont feltüntetésével szíveskedjenek tudatni.

AranyKéz magánrendelő – Nőgyógyász Debrecen – Térkép

 


Vessen egy pillantást egy nagyobb méretű térképre

AranyKéz rendelő megközelíthetőség-videó

AranyKéz a Facebookon – Nőgyógyász Debrecen

Ha szeretne velünk kapcsolatban maradni, arra bátorítjuk, kattintson a Tetszik gombra!