Aranykéz Allergológia Magánrendelő

A debreceni Aranykéz Allergológia Magánrendelő vezetője Dr. Keszthelyi Réka, a debreceni Városi Egészségügyi Szolgálat Tüdőgondozó Intézetének területi főorvosa.

Dr. Keszthelyi Réka szakorvosként aktívan részt vett a Debreceni Egyetem Szív és Tüdőgyógyászati Klinikájának szakmai, oktató és tudományos munkájában is. Allergológiai, onkológiai és kardiológiai osztályos pályafutása során foglalkozott sarcoidósisban, légzési elégtelenségben és TBC-ben szenvedő betegek kezelésével. Rendszeresen részt vesz az egyetemi hallgatók tan- és kórtermi oktatásában, kollokviumra való felkészítésében.

Dr. Keszthelyi Réka debreceni allergológus, tüdőgyógyászAz Aranykéz Allergológia Magánrendelőben elsősorban dohányzás leszoktatással, asztmás és szénanáthás betegek kivizsgálásával és kezelésével, légúti és ételallergiák diagnosztikájával, légzésfunkciós vizsgálatokkal (spirometria) és vér-oxigén ellátottság méréssel (pulzoxymetria) foglalkozik.


Dr. Keszthelyi Réka

Tanulmányaimat a Debreceni Orvostudományi Egyetemen végeztem, 1991 szeptemberben kaptam meg  általános orvosi diplomámat. 1991 októberében csatlakoztam a Debreceni Egyetem Szív-és Tüdőgyógyászati Klinikájának orvosi kollektívájához. 1995 májusban szakvizsgáztam,  jeles eredménnyel. Jelenleg a debreceni Városi Egészségügyi Szolgálat Tüdőgondozó Intézetének területi főorvosaként dolgozom.

Részt vettem a Debreceni Egyetem Szív és Tüdőgyógyászati Klinikájának allergológiai, onkológiai, kardiológiai munkájában, foglalkoztam sarcoidósisban, légzési elégtelenségben és TBC-ben szenvedő betegek kezelésével. Az egyetemi hallgatók tan- és kórtermi oktatásában, valamit kollokviumra való felkészítésében is részt vállaltam.

Tudományos munkámból kiemelem, hogy a Medicina Thoracalisban megjelent két cikkben szerepeltem, mint társszerző és részt vettem a Cedax (Ceftibuten) klinikai kipróbálásának programjában. Tüdőgyógyászati vonatkozású tudományos és szakmai rendezvényeken rendszeresen jelen vagyok.

Aranykéz Allergológia Magánrendelő
Barátságos és családias rendelőnk elnevezése – az „AranyKéz” – kettős eredetű. Egyrészt a több mint két évtizedes gyakorlatunk folyamán gyógyult pácienseinktől hallott elismerő szavakat tükrözi, másrészt családi neveink (Aranyosi-Keszthelyi)  összevonásából származik.


A debreceni allergológia magánrendelőnk a belvárosi Varga utcában, kiváló parkolási lehetőséggel várja látogatóit. A barátságos fogadótérben mindenki a lehető legrövidebb időt tölti el, hiszen a dohányzás leszoktatás, asztmás és szénanáthás betegek kivizsgálása és kezelése, légúti és étel allergiák diagnosztikája és a többi szolgáltatás időpontegyeztetést követően zajlik.

Rendelési időA debreceni Aranykéz Allergológia Magánrendelő
Kedd:           17-18
Szerda:        18-19
Csütörtök:   18-19
Péntek:        18-20

Időpontegyeztetés
Alergológia magánrendelésünkre telefonon (20/3737-810) és személyesen is egyeztetünk időpontot, minimálisra csökkentvén a szükséges várakozási időt. Természetesen rendkívüli esetben rendelési időn túl is fogadunk betegeket.

Az Aranykéz Allergológia Magánrendelő elérhetősége
Debrecen, H-4024
Varga u. 1., I. emelet 1.