AranyKéz Magánrendelő®  Védjegy

2014-ben a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala védjegyként lajstromába vette debreceni magánrendelőnk nevét, így az AranyKéz Magánrendelő® kifejezés és logó védett szellemi tulajdonná vált. 

Családi vállalkozásunk, csapatmunkánk, minőségi ellátást szolgáló küldetésünk jelképe ezzel tovább erősödött. Az AranyKéz debreceni magánrendelő által képviselt orvoslás a tudomány, a művészet és az emberi hang különleges egyesítése, amely így még tisztábban okozhat örömet nekünk és betegeinknek egyaránt.
 
AranyKéz Magánrendelő® védjegy - logóA védjegy egy jelző, amely szolgáltatások egymástól való megkülönböztetését segíti.
 
Szüleink „Szívvel Lélekkel” elnevezésű egészségügyi szolgáltatása számunkra követendő példa: Megkülönböztetett figyelemmel és lelkiismerettel igyekszünk pácienseinket vizsgálni és gyógyítani.
 
A mindennapi orvosi praxisunk keretében mindent megteszünk azért, hogy a vendégeink és betegeink számára megkülönböztetett elégedettséget, megnyugvást és gyógyulást biztosíthassunk, ezáltal szakmai és emberi értéket közvetítsünk. Célunk, hogy a kedvező eredményeket, a gyógyulást és elégedettséget követően a pácienseink a jövőben és családtagjaik kérdéseivel is bizalommal térjenek vissza hozzánk.
 
Az AranyKéz Magánrendelőben a sokak által tapasztalt nyugodt körülmények között segítünk megoldani a szülészeti, nőgyógyászati és ultrahang diagnosztikai kérdéseket a megszokott emberi környezetben a szakma és a minőség szem előtt tartásával.
 
Az AranyKéz Magánrendelő® elnevezése kettős eredetű: egyrészt a több mint két évtizedes szakmai munkánk során a gyógyult betegeinktől kapott elismerés szó szerinti idézete, másrészt családi neveink rövidített összevonása.
 
Az AranyKéz Magánrendelő® védjegy a korábbi és leendő pácienseink számára, szándékunk szerint, a biztonság megjelenítése. Garantáljuk, hogy az AranyKéz Magánrendelőben olyan ellátásban részesítjük vendégeinket, amilyet elvárnak a korszerű világ orvoslásától. Családi együttműködésünk és vállalkozásunk a mindennapi szakrendelésen túl olyan háttérmunkát végez, amely alapján garantáljuk, hogy az AranyKéz Magánrendelő® a jogi oltalomhoz méltó szülészeti, nőgyógyászati, ultrahang, allergológiai szakrendelő lehessen, amelyben a vizsgált betegek nem csak elégedettek lesznek, hanem vissza is vágynak a jövőbeni vizsgálatok céljából.
 
Az AranyKéz Magánrendelő® védjegyoltalom számunkra is zsinórmérték a jövőbeni betegközpontú, lelkiismeretes orvosláshoz és a Szüleink által fél évszázadon át végzett példaszerű gyógyító-megelőző munka hagyatékának folytatásához.
 
AranyKéz Magánrendelő®  Védjegy - Okirat