Magán egészségpénztárak

A debreceni Aranykéz Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelő több magán egészségpénztár szerződéses partnere.

Ha Ön tagja a felsorolt egészségpénztárak bármelyikének, akkor számlánk alapján visszakapja debreceni nőgyógyászati magánrendelésünkön kifizetett vizsgálati illetve szolgáltatási díjat. Ennek alapján akár ingyenesen veheti igénybe debreceni Aranykéz Nőgyógyászati, Szülészeti és Ultrahang Magánrendelőnk szolgáltatásait.

Sajnálatos módon az elmúlt időszakban több egészségpénztárral kapcsolatban is felmerültek észrevételek ügyfeleink részéről. Továbbra is mindent megteszünk azért, hogy a magán egészségpénztárakkal kötött szerződések feltételeit teljesítsük, valamint a páciensek számára is pontos dokumentációt és számlát adunk. A szolgáltatói díj kifizetésének határidejével és módjával kapcsolatban azonban nem tudunk felelősséget vállalni.

Jelenleg az alábbi magán egészségpénztárakkal állunk szerződésben.

Amennyiben Ön egy olyan magán egészségpénztár tagja, amely nem szerepel a partnereink között, kérjük, tudassa velünk.

Igyekszünk segíteni abban, hogy Ön is egészségpénztárán keresztül vehesse igénybe Debrecenben a nőgyógyászati, szülészeti, vagy ultrahang szolgáltatásainkat.