Nőgyógyászati Magánrendelő árak

Ezen az oldalon a debreceni AranyKéz nőgyógyászati magánrendelő árairól tájékozódhatnak.

Tisztában vagyunk vele, hogy anyagi lehetőségei mindenkinek behatároltak, illetve hogy az átlagos nőgyógyászati magánrendelői árak relatíve magasak. Dr. Aranyosi János debreceni szülész-nőgyógyász szakorvos több évtizedes szakmai tapasztalattal a legmagasabb szintű szakmai ellátást igyekszik nyújtani, úgy hogy minden egyes páciens megkapja azt az

  • odafigyelést,
  • időt és
  • türelmet,

ami mielőbbi gyógyulását és személyes elégedettségét garantálja.

Valamennyi páciensünk számára szeretnénk lehetőséget nyújtani ahhoz, hogy a vizsgálati díjakat alacsonyabban tartsuk, vagy kedvezményt adhassunk.
Minden olyan információ, ami az ellátást gördülékenyebbé teszi, hasznos lehet már az előjegyzés kérésekor. Az alacsonyabb ár érdekében az alábbi gyakorlati útmutatót adjuk.
Előjegyzés kérésekor jelölje meg a vizsgálat típusát:
– Receptírás
– Rákszűrés
– Nőgyógyászati vizsgálat
– Fogamzásgátlás elkezdése
– Akut panasz
– Várandósság megállapítás
– Ultrahang a 12. várandóssági héten
– Várandósgondozás a 12. hét után
– Konzultáció
– Injekció beadás
– Visszahívás ellenőrző 1 perces ultrahang vizsgálatra

Segíti az ellátás menetét, így árcsökkentő tényező a pontos érkezés. Néhány perccel a vizsgálat előtt a kényelmes felkészülés, a mosdó használata, az adatok, leletek rendezése elvégezhető.

A magánrendelőben felírt orvosi vényekkel is igénybe vehető a támogatás gyógyszervásárlás esetén. Ebből a célból lesz szükség a Társadalombiztosítási Azonosító Jelre (TAJ szám). A nőgyógyászati vizsgálat alapkérdése a menstruáció első napjának dátuma. Nagy segítség, ha a TAJ kéznél van és a menstruációs adatot előre kikeresik a mobiltelefon alkalmazásokból. Hasonlóan időtakarékos a korábbi orvosi leletek időrend alapján történő előkészítése és pl. a rákszűrési eredmények sorba szedése. Fontos a gyógyszerek, betegségek és korábbi műtétek listájának előkészítése is.

Részletes vizsgálat és konzultáció esetén idő alapú árszabást alkalmazunk.
Rendelési időn kívül és szombati napon felárat számolunk fel.
Törzsvendégeinknek, diákoknak, nyugdíjasoknak, vidéki pácienseknek és magyar biztosítottaknak (TAJ) további kedvezményekkel segítjük elő orvosi vizsgálat igénye esetén, hogy anyagi szempontok ne hátráltassák a magánrendelőben való gyógyulás lehetőségét.

Szolgáltatási árjegyzék

Az AranyKéz Nőgyógyászati Magánrendelő árai, 2019

3 személy, CSOPORT, Család esetén személyenként 1000 Ft kedvezmény!

Törzsvendég és ARANYvendég kedvezmények

A fenti kedvezményeken túl kiemelten kezeljük azokat az ügyfeleinket, akik fontosnak tartják saját és mások egészségét rendszeres megjelenés, illetve másoknak való ajánlás révén.

Törzsvendégeink panaszaik vagy a kedvezőtlen leletek miatt gyakrabban kényszerülnek vizsgálatra. Számukra azért ajánlunk kedvezményt, hogy kisebb anyagi tehernek érezzék a szakmailag fontosnak tartott vizsgálatokat. Szintén Törzsvendég kedvezményt adunk minden olyan ügyfelünknek, aki évenként gondoskodik saját rákszűréséről.

Az Aranyvendég mások egészségét is szem előtt tartja és ajánlja rendelőnket.

 KEDVEZMÉNY
 TÖRZSvendégAlkalmanként 1.000 forint kedvezmény a kiemelt vizsgálatokból a 13 hónapon belüli ismételt megjelenéskor.
 ARANYvendégDr. Aranyosi János szülész-nőgyógyász szakorvossal személyesen egyeztetett mértékű kedvezmény a kiemelt vizsgálatok árából.

SZÁMLA igényét és EGÉSZSÉGPÉNZTÁRI tagságát kérjük a vizsgálat előtt KÜLÖN jelezze!