Vélemények Dr. Aranyosi Jánosról

Gyakran elhangzik a kérdés internetes fórumokon és egymás közötti beszélgetésekben:
Milyen orvos Aranyosi János? Mit hallottál a debreceni nőgyógyászról, Dr. Aranyosiról?

A teljesség igénye nélkül néhány páciensünk véleményét tesszük itt közzé. 

Vélemények Dr. Aranyosi János debreceni nőgyógyászrólElek Péterné: A mi családunk is sokat köszönhet Aranyosi dokinak, 3. vetélésem után Ő adott erőt, hogy igen jöhet a 4. terhesség, mert nincs semmi komoly problémám. Petra lányom volt az a rábeszélt terhesség, a kis retardált gyerek 2250 g-al született, ma 3.-os és 50 kg, gyönyörű lány, a fiammal volt (aki elsős és igazi fiú)egy kis stressz a végére Aranyosi doki nélkül ki sem bírtam volna, a férjemmel a szülés közben nagyon jól el voltak, sokat segített. Azt kívánom, hogy a jó Isten adjon meg neki mindent amit csak szeretne, az anyukák szeretetéből már nem lesz hiánya. A dokiknak azt üzenem tanulhatnának emberséget Tőle.

Bázsáné Fekete Gyöngyi: Csatlakozva az előbbiekhez én sem tudok mást mondani.Mind emberileg mind szakmailag le a kalappal előtte.Nagyon sok ilyen orvosra lenne szűkség.

Varga Kata: Ha valaki egy aranykezű és aranyszivű orvost keres, akkor jó helyen jár! Köszönöm, hogy segített a “bölcsis” kisfiam (4860 grammal született) születésénél és egész terhességem alatt figyelt ránk!

Fórián Judit: Én is Dr. Aranyosi Jánosnak köszönhetem,hogy van 2 egészséges lányom és én is megúsztam pedignem volt komplikációmentes szülésem egyik sem.Nagyon jó egészséget és boldogságot az egész családnak!

Nőgyógyászok Gyöngye - M.B. Borbála véleménye

 

Erdősné Ildi: Dr. Aranyosi János nagyszerű ember – engem Ő operált, amit nem fizikailag hanem inkább lelkileg nagyon nehéz volt feldolgoznom, és még a mai napig is nehezen tudom magam túltenni ezen az egészen. De Ő lelkiekben is mindig támogatott és a mai napig is bizalommal fordulhatok hozzá bármi problémám van. Tökéletesen megbízom benne mint orvosban, és csak szeretettel tudok gondolni rá, mert úgy viszonyul a betegeihez önzetlenül és nagyon közvetlen módon amit eddig egyetlen orvosnál sem tapasztaltam.

Csóka Istvánné: Én is neki köszönhetem a pici lányomat-mármint a világra jöttét-4700 g volt,már nagy lány.(22 éves lesz)Köszönöm a kedvességet is,az előző szüléskor rámszóltak hogy ne jajgassak,pedig a fiam is 4200 g volt.Minden jót az egész családnak.

Roxana Merlut, Oradea/Nagyvárad: I find myself in need to thank you again for everything that you’ve done for me from the first time we’ve met until today.

I know that God gave me a gift when he brought you in my life – a true professional, an amazing skilled doctor, an unselfish person who encourages and lifts people up, who spends energy on others without asking anything in return – on these special days I am thinking of all the wonderful things that you are, that bring so much comfort and trust to others, including me!

 

Lukácsné Kovács Katalin véleménye Dr. Aranyosi Jánosról

Elena and Ovidiu S., Oradea/Nagyvárad: I would like to thank you again for your kind and professional behaviour to our case, we were very satisfied. I will not hesitate to come for the next deliveries (that I hope to be possible) in Debrecen. God bless you and your all family. It is seldom to meet such devoted doctors like you are.

Lukácsné Kovács Katalin: Katalin kézzel fogható véleményét egy képpel mutatjuk be:

Ludmanné Karászi Adrienn: Kedves leendő páciensek! Ha ezeket a sorokat olvassátok, akkor már jó helyen jártok. Mire Aranyosi doktorhoz eljutottam, sok negatív élményt átáltem a gyermekáldással kapcsolatban. A várandósságom idején voltak problémák, de olyan szakszerűen és lelkiismeretesen kezelt, hogy végül semmi gond nem adódott,és egészséges kislánynak adtam életet. Nagyon figyelmes és emberséges volt mindig, kedvességével pedig próbálta eloszlatni a nőgyógyászati vizsgálatoknál fellépő idegességet és szorongást. Nagyon köszönünk mindent Aranyosi doktor!!!

Seprenyi Andrea: Tisztelt DR, ARANYOSI JÁNOS DOKTOR ÚR! Igen így csupa nagy betűvel, önhöz hasonló orvossal én még nem találkoztam, köszönöm, hogy van! Örülök,hogy a lelet negatív. Fájdalmaim megszűntek valószínű,hogy vesehomok volt,ezentúl jobban kell figyelnem a folyadék fogyasztás mennyiségére. Boldog karácsonyt és boldog új évet kívánok Önnek és kedves családjának!! Tisztelettel Seprenyi Andrea

Csige Ágnes:
Aranyosi doki az az orvos, akinek az ember lánya még azt is elnézi, – hogy nőgyógyász! Mindhárom gyermekemmel (Balassa, Mira, Zádor) Ő volt a terhesgondozást végző orvos. Rengeteg bátorítást, jó szót, kedvességet és persze maximális szakmai profizmust kaptam tőle. Hálás vagyok neki mindenért, azért, amit várandós anyaként és amit a szülések után – nőként azóta is tett értem. Nem elsőként ajánlom Őt barátnőimnek, ismerőseimnek, és eddig mindenki csak őszinte megelégedéssel beszélt róla.

 

Szakmai vélemények

A páciensek véleménye mellett hadd álljon itt egy e-mail Dr. Kerényi Tamástól (Dr. Thomas Kerenyi MD, ASSOCIATE CLINICAL PROFESSOR  Obstetrics, Gynecology and Reproductive Science). Ő tette lehetővé Dr. Aranyosi János egy éves szülészeti és nőgyógyászati munkáját a Mount Sinai Intézetben (New York, USA), amelyet az Egyesült Államok 20 legjobb kórháza között tartanak számon.

“Te azon szerencses emberek koze tartozol akik oszinten mondhatjak, hogy “szeretem a szakmámat.”  Ez mar akkor is sugarzott beloled amikor a fellowship interview-n megismertelek. A NY-i egy ev soran pedig megerositetted az elso benyomast es azt is hogy en helyesen valasztottalak. Benned megvan az intellektualis curiosity ami szerintem elengedhetetlen egy sikeres szakmai karrierhez. Raadasul jo a temperamentumod is. Ha ehhez meg hozzatesszuk, hogy “szeretetben élünk a családban” amit a kepetek is bizonyit, tenyleg boldog embernek erezheted magad!”

Dr. Aranyosi János Kerényi és Berkowitz professzorokkal
Dr. Aranyosi János Kerényi és Berkowitz professzorokkal

 Berkowitz és Kerényi professzor méltató szavai
Berkowitz és Kerényi professzor méltató szavai