Az AranyKéz Nőgyógyászati és Szülészeti Magánrendelő bemutatása

Barátságos és családias rendelőnk elnevezése – az „AranyKéz” – kettős eredetű. Egyrészt tükrözi a több mint két évtizedes gyakorlatunk folyamán betegeinktől hallott elismerő szavakat, másrészt családi neveink rövidített  összevonása (Aranyosi-Keszthelyi).

A Szívvel Lélekkel és az AranyKéz csapata

Több mint fél évszázada szolgálja családunk Debrecen lakosainak egészségét. Meggyőződésünk, hogy az orvoslás a tudomány, a művészet és az emberi hang legkülönlegesebb ötvözete, amelyben magunk is nap mint nap örömünket leljük.

A fotón Szüleink “Szívvel Lélekkel” elnevezésű egészségügyi praxisa és az AranyKéz Rendelő „csapata” látható.

A Szívvel lélekkel és az AranyKéz csapata

A debreceni AranyKéz Nőgyógyászati Magánrendelő a belvárosi Varga utcában, kiváló parkolási lehetőséggel várja látogatóit. A barátságos fogadótérben mindenki a lehető legrövidebb időt tölti el, hiszen a terhesgondozás, nőgyógyászati vizsgálatok, terhességi és nőgyógyászati ultrahangvizsgálat  időpontegyeztetést követően zajlik. A rövid várakozás  kényelmét újságok, női és férfi magazinok, üdítők, gyümölcsök vagy csokik, és WiFi kapcsolat biztosítja.

Aranykéz Nőgyógyászati Magánrendelő, DebrecenAz egyszerű berendezésű, nem hivalkodó rendelő hangulata a meghitt orvos-beteg kapcsolatot szolgálja. A színvonalas orvosi ellátás hátterét a rendelőben használt korszerű műszerek (video-kolposzkóp, magzati EKG-CTG,Color Doppler ultrahang készülék) biztosítják. Az ultrahangos vizsgálatoknál – igény szerint – hozzátartozók is jelen lehetnek.

A vizsgálatokhoz kizárólag biztonságos, egyszer használatos, steril, előmelegített műanyag eszközöket használunk. Pácienseink komfortérzetét tovább növelik az egyszer használatos szoknyák és tunikák és papucsok.

Rendelési idő

Az AranyKéz rendelő az alábbi hivatalos rendelési időben áll a páciensek szolgálatára. Mivel néhány napos előjegyzési idővel mindig kell számolni, vagy technikai okok miatt nincs minden jelzett időben rendelésünk,  azt javasoljuk pácienseinknek, hogy mindenképpen kérjenek telefonon előjegyzést dr. Aranyosi Jánostól. A személyes egyezetéssel szeretnénk magunk is elősegíteni a szükséges vizsgálat mielőbbi elvégzését és a kellemetlen félreértéseket elkerülni.

Hétfő:          17-18
Kedd:           10-18 Magzati 4D Ultrahang – „Babamozi”
Szerda:        18-19
Csütörtök:   16-19 Allergológia

A hivatalos rendelési időn túl is igyekszünk a panaszos, vagy távolabbról érkező pácienseink ellátását segíteni, amelyre
Pénteken:     18-20 óra között és
Szombaton:  10-12 óra között biztosítunk lehetőséget.

A rendelési időn kívül személyes egyeztetés alapján tudunk előjegyzést adni.

Időpontegyeztetés
Az AranyKéz rendelőben igyekszünk a vizsgálatokat  rugalmasan és késlekedés nélkül elvégezni. Nőgyógyászati, szülészeti, ultrahang magánrendelésünkre telefonon és személyesen is egyeztetünk időpontot, minimálisra csökkentvén a szükséges várakozási időt.
Kérjük pácienseinket, hogy az előjegyzési idő betartásával, a néhány perccel korábbi érkezéssel segítsék elő valamennyi  vizsgálatra váró személy kényelmét és elégedettségét is.

Természetesen az előjegyzett vizsgálat -technikai okok miatti- lemondása is a gördülékeny ellátást szolgálja. Kérjük a lemondást lehetőleg időben, 1-2 nappal korábban, SMS üzenetben a név és időpont feltüntetésével szíveskedjenek tudatni.

Pácienseink igénye alapján, vagy rendkívüli esetben, személyes egyeztetés alapján a rendelési időn túl is fogadunk betegeket.

Gépek, műszerek
Tudjon meg többet a debreceni AranyKéz Nőgyógyászati Magánrendelő ultrahang készülékéről.

Az AranyKéz Nőgyógyászati Magánrendelő elérhetősége
Debrecen, H-4024
Varga u. 1., I. emelet 1.

Hogyan készüljek?
Alapvetően a menstruációs naptárat vagy kalkulációt és a korábbi leleteket (ha vannak) érdemes elhozni. További részletes információk a Gyakori Kérdések menüpontban találhatóak.

Tekintse meg rövid bemutatkozó videónkat a YouTube-on: https://www.youtube.com/watch?v=oS6S8M51gVk vagy itt a honlapon:

 

Aranykéz Nőgyógyászati Magánrendelő, Debrecen        Aranykéz Nőgyógyászati Magánrendelő, Debrecen

Az AranyKéz rendelő környéke

A lenti két kép az AranyKéz nőgyógyászati magánrendelő környékét mutatja be. Egyik kilátás a rendelőből, a másik pedig a rendelő épülete a sétáló utca felől nézve.

Kilátás az AranyKéz rendelő ablakából

Az AranyKéz nőgyógyászati magánrendelő a sétáló utca felől nézve

Az AranyKéz nőgyógyászati magánrendelő a sétáló utca felől nézve