Dr. Aranyosi János

Dr. Aranyosi János – Nőgyógyász Debrecen – Debreceni nőgyógyászati magánpraxisunk orvosa Dr. Aranyosi János, az ország egyik legnagyobb járóbeteg rendelőjének, a Kenézy Kórház és Rendelőintézet Bethlen utcai  Járóbeteg Központ. nőgyógyászati szakrendelésének csoportvezető főorvosa. Ezt megelőzően a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrum Szülészeti Klinikájának szülész-nőgyógyász szakorvosaként napi orvosi munkája mellett egyetemi adjunktusként magyar és angol nyelvű graduális, posztgraduális képzésben előadásokat és gyakorlatot tart orvostanhallgatók számára. Számos angol és magyar nyelvű közleménye, cikke, könyvfejezete jelent meg, folyamatosan továbbképzi magát rangos nemzetközi konferenciákon és tanulmányutakon. Tekintse meg Dr. Aranyosi János karriertörténetét: életrajzát, tanulmányútjait, díjait, közleményeit és előadásait.

 

Nőgyógyász Debrecen Aranykéz debreceni Nőgyógyászati magánrendelő

A debreceni AranyKéz Nőgyógyászati Magánrendelő a belvárosi Varga utcában, kiváló parkolási lehetőséggel várja látogatóit. A barátságos fogadótérben mindenki a lehető legrövidebb időt tölti el, hiszen a terhesgondozás, nőgyógyászati vizsgálatok, terhességi és nőgyógyászai ultrahangvizsgálat, a kisebb műtéti beavatkozás időpontegyeztetést követően zajlik.
A tiszta,  nem hivalkodó rendelő hangulata, a légkondícionált környezet a nyugodt és meghitt orvos-beteg kapcsolatot szolgálja. A debreceni nőgyógyász színvonalas orvosi ellátásának hátterét a rendelőben használt korszerű műszerek (video-kolposzkóp, magzati EKG-CTG, professzinális színkódolt ultrahang készülék, LEEP generátor, polarizált- és lézer fényforrás, elektrohidraulkikus formatervezett, kénylemes vizsgálóasztal,stb) biztosítják. Az ultrahangos vizsgálatoknál hozzátartozók jelenlétét is elősegítjük. A műtéti beavatkozásokat a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumának Szülészeti Klinikáján végezzük.

Babaalbum

A szülészorvos munkájának legszebb pillanata, amikor egy új élet létrejöttében segédkezhet. Ezekből a pillanatokból és babáinkból gyűjtöttünk össze egy csokorra valót a Babaalbumban.

Magánrendelőnk a Facebookon

Ha szeretne velünk kapcsolatban maradni, arra bátorítjuk, kattintson a Tetszik gomra!